Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Utmattande semester

Av Chrissie - 28 juli 2009 20:20

Puh! Idag har vi fått massa saker gjorda, som vi egentligen hade avsatt flera dagar för:-)

Har påbörjat målning av stallets utsida, men eftersom jag har en skadad arm, så får det bli "lite" målning per dag. Fyllt upp pannrummet med ved, samt att hovslagaren har varit här och gjort mina pållar så himla fina om tassarna:-)))))

Eftersom solen behagade visa sig i Dalarna idag, så tog jag tjuren vid hornen och klippte gräset också. Men nu kan jag ärligt säga att energin är slut och jag har sjunkit ned i soffan med en liten härligt syrlig äppeldrink:-)

Tycker att jag gjort mig förtjänt utav den.


Nu har jag förvisso klippt gräset, men tidigare på dagen hade jag alldeles, alldeles miljövänliga gräsklippare. Ingen ska säga att jag inte är miljövän. *skrattar gott*

Tritla lärde sig dock väldigt snabbt att palla äpplen ifrån trädet.


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

28 juli 2009 20:47

Åh vad duktiga ni e!!!!

jag har fortfarande massor på "to do" listan!

Gillar skarpt dina miljövänliga gräsklippare :-) hade vi varit grannar hade de gärna fått komma och äta upp mina äpplen på träden :-)

 
Ingen bild

G.

29 juli 2009 08:34

Se till att vila lite på semestern också! Bara sitta och njuta och titta på "gräsklipparna" när de betar :-) Hmm, du har ju sagt att du inte har åkgräsklippare - men det är ju PRECIS det du har!! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se