Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under juni 2009

Av Chrissie - 7 juni 2009 12:20

Så mycket man hinner med nuförtiden, när man blivit "gammal" och spenderar lördagkvällarna hemma istället för på krogen;-)


Har redan ridit båda två. Tritla gick jättebra idag, trots gräsmagen att bära runt på. Drómi har blivit "grön" i huvudet av allt gräs, men får trots allt vara nöjd med hans fina arbetstempo i tölt.

Har också hunnit med pälsvård på hunden. Tack vare A, så har han varit sederad och det var verkligen välbehövligt kan jag säga. Min arm skulle aldrig ha fixat det annars. Husse har varit duktig han också!:-)

Nu ska jag bara fylla vatten till hästarna, sen dags att få av sig hästkläderna och bege sig till vallokalen!!

DU har väl röstat???!!!!!???!!

:-)

ANNONS
Av Chrissie - 7 juni 2009 08:06

Vad pysslar man med när man är uppe före tuppen?!

Jo, jag har varit så duktig nu och rensat min fulla mobiltelefon ifrån bilder. Lagt dem i datorn och sedan tagit backup:-)

Tänker inte ta fler risker att allting försvinner rätt vad det är!


Idag är det dags för val till EU-parlamentet. Men innan jag tar mig iväg till vallokalen, så ska jag rida. Sitter mest och väntar på att hästarna ska vakna;-) Ser att de ligger och sussar gott , säkert mätta och belåtna.


Vädret är ju precis som vanligt. Kallt, mulet och grått. Jag kreverar om den här sommaren ska bli lika kass som förra året!! *Mutter*

Har precis kikat in på SMHI och inte ser det ut att vända så långt ögat når.

T R I S T !!!!!
ANNONS
Av Chrissie - 6 juni 2009 14:37

Åkte iväg rätt tidigt för att kika på M som skulle försöka kvala upp till

B-klass...Vilket hon också lyckades med! Grattis M!!!:-)

Sen har det varit bilåkande och "sightseeing" som avslutades med fika hos M´s föräldrar. (Ja, inte samma M som kvalade till B-klass då;-)

Vädret är lite si och så, men mest saknar jag värmen!


Blev lite ridsugen efter att ha kollat in tävling, så ska nog dra på mig regnstället och ta mig en sväng. Fast.....det finns 100 andra saker som borde tas uti med. Fortsätta isolera nere i stallet tex.:-/

Valet känns ju rätt enkelt.....

//


Av Chrissie - 5 juni 2009 20:23

Men trots det, så tog jag mig i kragen och inhandlade lite blommor på Bergslagsodlingar som nyss kommit ner i jorden.

Av Chrissie - 5 juni 2009 18:18

Slut på semestern. Idag var det dags att slita dem ifrån det gröna;-).

Vad jag har längtat! Tror faktiskt att hästarna också tyckte det var kul idag!

Fast efteråt sprang de med glädje emot sommarbeteshagen!!;-) De kanske var oroliga att grässtråna blivit uppätna av någon annan medans de var borta?;-) ......Som om DE skulle vara hungriga ?!!Bråttom, bråttom.

Av Chrissie - 5 juni 2009 14:11

Är så glad att det öppnat några få superbra butiker i lilla Ludvika:-)

Sambon införskaffade sig lite Icemankläder (hans favoritmärke) och jag.....jag hittade ett par helt u n d e r b a r a jeans;-)!! Det var kärlek vid första ögonkastet!! Att plånboken fick svettas - det var det värt!! :-)


Av Chrissie - 4 juni 2009 19:19

Nu har det småregnat precis hela dagen, så då tyckte jag det var passande att hästarna ska få sova inne en natt:-) Deras gräsmagar kan behöva vila också. Hualigen så dräktiga de ser ut - dock är det mest vätska. Så imorgon är de nog rätt fina igen. Hoppas kan man ju alltid;-)

Nu har de fått vila ända sedan tävlingen, så imorgon är det dags att rida igen. Längtar!! Med höger arm i "stödstrumpa" och vänster tumme i bandage;-) Skam den som ger sig. *Skratt*


Sambon överraskade och kom hem tidigare - och med presenter till lilla mig;-) Så nu har vi njutit av oxfilé,fransk potatissallad och Villa Santa. Mycket mätt och belåten.


Ska fortsätta dansa nu, så Forsens & Edda´s tävlingar på lördag slipper regn och dumväder!! :-))))


Av Chrissie - 4 juni 2009 12:35

Hade tänkt att dansa en "soldans", men så surfade jag upp och det visade sig vara en mycket komplicerad 12 dagars ritual med svält och björnklor. Så jag tror jag hoppar över det och helt enkelt bara fortsätter hoppas på lite sol:-)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se