Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Upphöra?

Av Chrissie - 28 juni 2009 13:35

Kan inte den här envisa hostan ta och ge med sig snart? Längtar att få sova en hel natt!!

Igår grillade vi med några goa vänner, när vi helt plöstligt hör ett ordentligt skvalande. Guess what?! Johodå, eftersom poolen inte har stått helt jämnt så gav den vika i den sluttande kanten.

Nu har vi stadgat upp den och gjort som en "poolram" och hoppas att den nu ska hålla:-) Vattnet som var kvar blev ju rätt varmt ialla fall;-)

Återigen påfylld och väntans tider till första doppet.


Tog sen en en liten pubrunda på festivalen och såklart Björn Rosenström och Sator. Blev lite besviken på Rosenström för att konserten var alldeles för kort och rätt dåligt ös. Kunde ha varit så mycket bättre.

Däremot tyckte jag att Sator gjorde ett bra gig!:-) Pluspoäng till dem!


Nu ska jag bara söndagssofta lite och invänta kväll och ridning!:-))


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se