Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

Rida rida ranka.....

Av Chrissie - 17 juni 2009 21:02

Så härligt med semester och vakna varje morgon av att telefonen ringer;-), men haft lite mer energi än vanligt idag. Nu har containern kommit, men den får stå över helgen, då jag troligen vill ha hästarna inne imorgon, då de återigen lovat stabilt regnande imorgon igen:-( *suck* Får bli boxtömning i helgen istället.

Har ridit några härliga skogsrundor idag. Nöjd med oss allihopa:-))

Sen har dagen mest handlat om att bära in ved, klippa gräs och annat smått och gott som förfallit under regnperioden. Har pysslat med lite pappersgöra också....har fått bluffaktura minsann!!:-(

Äntligen har vår gamla traktor åkt!!!:-) Sålde den för typ 3 månader sedan, men köparen behagade sig inte hämta den förens idag!! Men nu är den borta!!!:-)


Händer säkert massor med annat i mitt liv också, men det är sånt jag behåller för mig själv;-) Nog för att bloggen är en "dagbok", men dock öppen sådan, och lite privatliv tänker jag behålla;-)))

Ha en bra kväll allihopa. Det ska jag!:-)

//


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

18 juni 2009 07:52

såå härligt att vakna UTAN telefon ;-) nädå....usch ´du som ändå vaknar så tidigt och så ska man inte få vakna ifred.

Åh...privatliv??? näää vad trist;-)

HA en kanon dag idag, här börjar det nog regna när som helst!!
kram

 
Ingen bild

G.

18 juni 2009 08:37

Håller med L...privatliv?! Kör på bara ;-)
Nädå! Jag förstår precis vad du menar. Det mesta vill man ju inte skriva på bloggen...
Kan du inte ha tel.svarare fram till kl 9 eller nåt sommartid? Jobbigt att aldrig få vara helt fri!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se