Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Finns massa dåligt väder

Av Chrissie - 14 juni 2009 10:43

Men var kommer allt regn ifrån????!!!!!

Vet inte om det beror på att gräset är dyngsurt och de inte lyckas hålla värmen, men nu hade jag två frysharar i hagen -  igen!!! De kom springande i full galopp när de såg oss ute på hundpromenaden. Blev helt överlyckliga att få komma in och äta hö. Slutade skaka på 10 minuter.

Så då får de stå där och lyssna på lite bra radio ett tag.

SMHI ligger inte på plussidan hos mig just nu. De ändrar ju prognosen hela tiden. Några timmar framåt måste man väl ändå kunna veta relativt säkert vad det blir för väder?

Misstänker att de lägger till de där solarna emellanåt, mest för att hålla hoppet uppe hos oss, och vid varje uppdatering kommer sanningen fram. Dvs regn, regn, regn, regn.

Den där utlovade stabiliseringen skjuts fram precis hela tiden!! *mutter *Daggmaskarna har de inte lätt nu. Först ska de kämpa för att överleva drunkning, och när de väl kommit upp till ytan, så måste de klara sig ifrån fåglarna som sitter på lur och får maten serverad helt gratis.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sonja

14 juni 2009 11:43

Ja, men bra för fåglarna i alla fall då ju. :)

 
Ingen bild

G.

14 juni 2009 12:20

Jag hade också en fryshare i hagen... står inne på uppvärmning nu :-)
Inte lätt att vara daggmask...

 
Ingen bild

Chrissie

14 juni 2009 12:45

Sonja: Ja absolut! Och kan du tänka dig att vi fortfarande har kvar Domherrarna här:-/

 
Ingen bild

L

14 juni 2009 15:47

Sååå galet mkt regn!!! argh!!

Jag har ju inte ens dödat ngt spindel på länge......

 
Ingen bild

C

14 juni 2009 18:02

Har faktiskt haft regntäcke på min häst inatt, han var så varm å go under täcket. Inatt ska han dock få stå inne och mumsa hö istället för gräs. Han ser dock aldrig frusen ut på morgonen, har en del vinterpäls kvar. Det har ju inte varit så kallt i luften, men det kan vara bra för hovarna att torka emellanåt. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se