Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

17 maj snart över och 18:de tar vid.

Av Chrissie - 17 maj 2009 19:14

Har fortsatt måla altanräcke, men det går låååångsamt. Färgen är suverän, men säkert av det giftigare slaget och ångorna gör att man blir alldeles knasig i huvudet (knasigare än vanligt, kanske jag ska tillägga).

Äntligen har sadelkammaren blivit isolerad, så nu ska det bara upp en liten vägg och en dörr, sen så!...

På eftermiddagen åkte vi iväg en bit och gick en härlig promenad med vovven. Lät honom premiärbada i en sjö och gissa hur lycklig han blev!!

Man brukar ju säga sådan matte sådan hund, men i det här fallet så vet jag inte. Värre badkruka än jag får man leta efter.


Nu är jag lite kvällsfrusen och en brasa i kaminen vore inte fy skam. Först måste jag titta in på Hestafrettir och kolla om resultaten ifrån Svealandsmästerskapen är uppdaterade.....

 //


Är det inte typiskt!! När jag äntligen hittar en TREC tävling, så går den utav stapeln samtidigt som Gyda:-(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se