Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2009

Av Chrissie - 17 mars 2009 07:50

Tisdagmorgon med takdropp och utlovad sol lite senare! Ska man börja våga skönja vår??!!??

Lång dag igår, men kul som sjutton att vara tillbaka!:-) Har dessutom helt oförberett fått ett till deltidsjobb som jag börjar nästa vecka!

Allting ska nog lösa sig och jag känner mig positiv till det mesta just nu. Ska passa på att suga på karamellen!

Tack L, A och M för ett så glatt emottagande igår. Det värmde verkligen!


Väntar ivrigt på mina beställda plaststolpar, för snart är det dags att dela av stora hagen, så jag slipper lera och får fint vårbete.

Brekki tajm!;-)

ANNONS
Av Chrissie - 15 mars 2009 16:30

Tänk vad man ser världen med annorlunda ögon, bara det blir lite sol och värme! Är det inte konstigt?:-)

Har varit ute och ridit både D1 och D2. Helt otroligt vad D1 har blivit mjuk och töltar rent...antagligen tack vare min "nya sits". Tack Toti!!

D2 känns också mycket bättre, tack vare de "nya" övningarna. Ska nog bli bra häst av honom också!!


Nu ska det inmundigas pizza och sen ska sambon iväg på Flygklubbsmöte och jag får lite egentid. Dags för att bygga lite naglar igen tror jag! Imorgon bär det av för lite arbete igen. Ser verkligen fram emot det!!:-)


ANNONS
Av Chrissie - 15 mars 2009 11:33

När solen nu äntligen tittat fram och hästarna blivit utsläppta, trodde jag de skulle få "vårknäpp" och rusa runt. Men icke då....(se bild nedan)

Idag är det takdropp på hög nivå!!! Let it continue:-)


Dróma i vårsolen

Av Chrissie - 14 mars 2009 22:17

...Innan man får kalasa igen, till ESC 2009. Hade ju hoppats på Alcazar, men visst tror jag att Malena kan ha en chans i resten av Europa. Gillar Af Ugglas låt mer och mer, även om den inte platsar i ESC.

Glad att Molly Sandén inte vann! Visst, ung tjej som sjunger bra, men känns föga trovärdigt med en sextonåring som sjunger om djupaste kärlek.

Sådär, nu har jag nog kläckt ur mig mina åsikter angående detta.


Nu ska jag fortsätta att klistra mig fast vid en av de bästa filmer som gjorts

M A T R I X - Revolutions!!!

Av Chrissie - 14 mars 2009 18:53

Självklart är det Alcazar som måste ta hem det här ikväll!!

Sen får man väl "skryta" lite med att Andreas och jag är gamla barndomsvänner och hans mamma är numera min kära "styvmamma":-)

Lycka till!!

Av Chrissie - 14 mars 2009 18:14

Töväder, tjohoo!:-) Har undrat flera dagar varför hästarna står och sover över tråden....Nyss löste jag mysteriet. En stor tallgren hade antagligen gått av utav snötyngden och lagt sig över tråden. Det som är mest fascinerande är att de inte bara gått rakt över, då tråden hamnat under snön. Snälla pållar jag har. Måste ju betyda att de trivs rätt bra i sin hage?!


Nu ska det laddas inför Melodifestival 2009. Lyllos L som får se den live!!!

Fick tack vare Facebook, idag lära mig ett inhemskt ord. "Kuppjerkk". Hahaha....Konstigt språk det talas här. Ja, för er läsare som fortfarande bor i civilisationen kan jag meddela att det betyder "spindel". ;-)Hungrig häst, väntar på sin Fibergi....

Av Chrissie - 14 mars 2009 08:02

Klev upp tidigt för att ta en vovvepromis och fixa hästarna, då de utlovat sol och vårväder. Älskar att njuta av tidiga mornar då!

Jaha, och vad möts man av? Mulet och SNÖFALL!!! Ska det aldrig sluta snöa i den här hålan?!! Jag blir galen!

Nåja, hunden och hästarna har fått sitt i alla fall:-) Själv räknar jag till dag 9 nu. Det går riktigt bra, men ska nog sluta upp att äta också :-), för det är ju efter maten som man blir som mest röksugen.


Kastar in en liten bild på "Bus-Ferdinand"......

Av Chrissie - 13 mars 2009 21:38

Har absolut inte gjort något värt att berätta, fast dagen har rullat på i alla fall. Ätit gott ikväll och nu jobbar magen med att smälta middagen. Provade en fisk jag aldrig ätit förut. Tilapia. Släkt med abborrartade fiskar och ciklidfamiljen. Förvånansvärt god!

D1 fick nog fnatt idag och rusade runt, runt, runt i hagen, lite som Ferdinand när han blir stungen. Han gjorde verkligen allt för att få igång D2 till lek...och till sist lyckades han. Dokumenterat? Näääe, det är helt jäkla omöjligt!

Om det blir sol imorgon så ska jag nog campera i hagen med kameran.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se