Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under februari 2009

Av Chrissie - 24 februari 2009 07:58

Semlor, semlor, semlor. Saftas i munnen på mig redan.

Någon elak liten bakterie/virus har bosatt sig hos mig. Känner mig för frisk för att vara sjuk och för sjuk för att vara frisk:-/

Lämnade jobbet lite tidigare igår, och så anlände jag hemmet strax innan stängningsdags;-)....Körde i diket också - på ditvägen. Eller snarare, gled lite snyggt ut i en snödriva, pga halka. Tyvärr var det så moddig snö att min kära fyrhjulsdrift hjälpte föga. Dock kom en snäll förare i sin timmerbil (den jag körde om 5 minuter tidigare) och drog ut mig på vägen igen:-)

IDAG ska jag ta mig i kragen och boka tid hos kiropraktor!! Min rygg och nacke behöver sig en rejäl omgång. Önskar man kunde skylla på ålderskrämpor, men tyvärr är det de kära hästarnas "fel". Inte mina nuvarande dock:-))

Av Chrissie - 22 februari 2009 13:42

Nu är snöskottning nummer ett för dagen avklarad. Har faktiskt mockat och packat hö också, och stått betuttad och tittat på när hästarna lekt. Ja, blev ju som vanligt inga bra foton den här gången heller.

Nu är det hunden som behöver sig en omgång, sen ska matte få lite egentid och bygga naglar, färga ögonbryn och plåga mina ben med epilatorn. Får se om man ens har hunnit med en utav sakerna innan det är kväll?

Av Chrissie - 22 februari 2009 10:10

Hur fantasilöst börjar inte det här bli...att hela tiden skriva, att nu snöar det igen. Blir till att ut och skotta. Hur var det nu med "Snöskottning"?

"8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig, men varför är jag fastbunden i sängen?"


Har åkt på någon ögoninflammation, känns som sandpapper varje gång jag blinkar. Struntar i ridning idag, men hästarna får följa med på "hund"promenaden i alla fall. Omväxling förnöjer (tror matte i alla fall).

Klev upp tidigt och har klarat utav den film vi hyrde igår; "Wanted". Riktigt bra actionrulle, fast blodig är bara förnamnet!


"Igårkväll smidde jag tusen planer - i morse gjorde jag som vanligt"

/Konfucius

Av Chrissie - 21 februari 2009 18:28

Snön har dalat hela dagen, men nu yr den mest omkring i blåsten. Hann med ridturer innan, tack & lov.

Tänk att man aldrig har kameran framme när man som mest önskar. Hästarna har "racat" runt i hagen hela eftermiddagen. Runt, runt i full karriär! Har nog aldrig sett dem leka så till den milda grad. Underbart att se! Till och med sambon stod förnöjt med ett skratt och tittade på dem genom fönstret.

Har nu inget dåligt samvete för att jag tog in dem alldeles nyss. Tänk, D1 har nog förlorat något kilo sedan de får komma in och äta åtskilda.


Ikväll bjuder sambon på mat; Parmesangratinerad kyckling och tomatröra på bakpotatis. Luktar gott ifrån köket! *Hungrig*


Av Chrissie - 21 februari 2009 08:14

Nyss hemkommen ifrån jyckepromenad. Hästarna mumsar frukost. Måste ha dem inne på nätterna ett tag nu, för att sära på dem medans de äter. Inte långt kvar till kurs och "Kjötbollu" kan bara inte bli fetare!:-)

Tänkte hinna rida på förmiddagen innan den utlovade snön börjar falla.

Nu är faktiskt jag också lite frukostsugen....


Av Chrissie - 20 februari 2009 19:54

Egentligen så har jag lite emot matbilder på blogg. Vad jag tycker ser fantastiskt gott ut, kanske får någon annans mage att vända sig.

Men nu bara måste jag:-)

Fann ju mina älskade pilgrimsmusslor, och till det serverades Foccacia med äkta Mozarella, soltorkade tomater och basilika samt en Ruccolasallad med äpple, chili och pinjenötter, och en balsamvinägerdressing med råsocker.

Vin: Terre Dei Volsci, Velletri.


Nu är jag mycket mätt och belåten!

Tänker på hästarna som får nöja sig med torkat gräs...:-/ Dock fick ju D2 droppar med Cognac, inte fy skam det inte;-)

Av Chrissie - 20 februari 2009 16:19

Äntligen har jag tagit mig i kragen och städat och sambon har fyllt upp pannrummet med ved. Åh, vad skönt det känns. Nu kan man pyssla med "nöjen" utan det dåliga samvetet.

Fast först ska jag få min belöning och ta mig iväg för en solning och sen förbi systemet för att införskaffa något gott rött.....

Är dödligt sugen på pilgrimsmusslor, får se om jag lyckas få tag i det någonstans, annars får det bli middagsplan B.


Av Chrissie - 20 februari 2009 15:16

Har absolut inget att skriva om. Har mest jobbat och städat.

Kan väl dock nämna att solen har börjat skina här:-), så jag ska nog ta mig utanför dörren inom kort.

That´s all. Hur trist som helst.........


Just ja´. Var ju det jag skulle skriva om. Har "joggat" 5 km på Crosstrainern. Tiden helt godkänd, men jag tänker INTE berätta vad min puls hamnade på, utan jag får glatt jogga vidare;-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards