Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Uppvisning

Av Chrissie - 15 februari 2009 21:33

Idag har jag visat upp mig på mitt första medlemsmöte i Edda´s Islandshästförening. Trevligt att träffa likasinnade här:-) Många kreativa tankar flödade *fniss*.

Mest imponerad är jag över att hitta dit , jag med mitt ofantligt dåliga lokalsinne. Hittade faktiskt hem också;-)!


Nu ska jag snart nattamata pållarna...Har lovat dem mat uppdelat på fyra fodringar nu när det är lite sådär lagom kallt (läs: skitkallt) ute.

Har nästan sträckläst hela meteorologboken, så nu vet jag när våren kommer....och den är faktiskt inte alls så vansinnigt långt borta, även om det känns så just nu.


 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

16 februari 2009 08:00

När då när då när då???
Mitten av mars?

 
Ingen bild

C

16 februari 2009 08:27

Nu är du allt bra nyfiken va?;-)

 
Ingen bild

Jaaaa

16 februari 2009 08:38

Jaaaaaa, det är jag! Tala om tala om tala om :-D

 
Ingen bild

C

16 februari 2009 08:49

Jag citerar ur min väderbok:
"Mars har fått sitt namn efter den romerske krigsguden, och under den här månaden pågår ett krig mellan vintern och våren. Samtidigt som vintern fortsätter i norr, kan det ibland bli snabbt varmare i söder, med temperaturer som ibland kan nå ända upp mot 20 grader i slutet av månaden. Våren brukar i genomsnitt segra redan i början utan mars i södra Götaland, för att i slutet utav månaden även ha orkat upp över södra och östra svealand"
Varför flyttade jag??!! *snyft* Får vänta ytterligare någon vecka på att våren ska nå hit.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se