Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Kallt, kallt, kallt, kallt

Av Chrissie - 13 februari 2009 09:33

Solen skiner och himlen är blå, men vad gör det när det är så kallt så man inte ens vill sätta ut lilltån genom dörren?! Och kallare har de (mina gudar:meteorologerna) lovat under helgen.

Hoppas på att det blir några grader varmare under dagen, då D1 verkligen skulle behöva sig en sväng i snön. Annars så blir det till för matte att stå inne och motionera på crosstrainern som ska skruvas ihop idag;-)

Ni kan ju gissa att jag hoppas på det första alternativet!

Idag slutar sambon tidigare och vi ska ses på stan, så kanske dags att sätta igång då................

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

13 februari 2009 09:57

Du skulle ha kommit hit ner med hästarna och gått kurs på V-boda i helgen: här är det riktigt varmt, bara -6! ;-)
Har som plan att ta mig ut till stallet och kika lite på kursen. Var ut en sväng i söndags och det var mysigt med "miljöombytet". Nu har jag börjat jobba så smått igen, kul att se lite folk igen!

 
Ingen bild

C

13 februari 2009 10:03

Lägg till - 10 så är du uppe i våra temperaturer:-(
Åh så pass...du är du snart på hästryggen också då?....Glöm inte långkalsongerna vid ev visit i Västerboda:-)))

 
Ingen bild

G.

13 februari 2009 10:12

På med vantar och halsduk och termostövlar och ut och rid! Hellre det än crosstrainern!! ;-) Är helt SÄKER på att friskluft måste vara bättre för både kropp och själ :-)

 
Ingen bild

G.

13 februari 2009 10:28

Marie: Vad kul att du är SÅ frisk. :-D Jag som hade tänkt höra om du inte skulle skaffa dig en blogg från "sjuksängen" och underhålla oss i cyberspace lite tills du börjar jobba ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se