Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2009

Av Chrissie - 5 januari 2009 12:27

Nu åker ALLA julsaker och adventsstaker ner i kartongen och granen åker ut!

Nu ska man bara blicka framåt....................... VÅR i sikte;-/

ANNONS
Av Chrissie - 5 januari 2009 08:33

Sedan börjar allvaret igen! Tänkte säga att då är det slut på sovmornar....men någon sådan har jag inte haft sedan jag valt att ha mina goa pållar hemma. Men det är det värt!! Sambon har dock l o v a t att jag får "sälja" en morgonfodring till honom en dag när han börjat jobba! *skratt*


Känns som rena sommaren idag. "BARA" - 19 grader. Huvudena på hästarna är bara stora, vita, isiga och oidentifierbara , så jag fortsätter att stoltsera med de där "storhästtäckena":-)


Fick Paolo Roberto´s kokbok i julklapp, så ikväll ska det bli italienskt så det står härliga till. Tror jag ska inta vågrätt läge och planera inköp för detta.;-)

ANNONS
Av Chrissie - 4 januari 2009 19:29

Skulle ha suttit inne i värmen och kurat, men istället har jag varit utomhus h e l a dagen. Men nu har vi massa ved (kluven och klar) i pannrummet, hästarna har hö ett tag framöver och nu funkar elen i tråden.

Utedagen slutade med besök på Gula Måsen:-)

Har blivit retad nu att jag blivit som en "storhästägare" *fniss*, då jag införskaffat vintertäcken åt mina pållar. Men de blev så glada så glada och har busat hela dagen och kallt som f_n har vi....Nu är de ute och jag har  gott samvete trots att snor och mular och tassar fryser till is inom loppet av 10 sekunder. Stackars Neo kan knappt rasta, för han får kramp i sina fossingar, så även han har fått använda sitt täcke.

Nu ska vi tända en ny brasa i kaminen och söndagsmysa framför dumburken.

Av Chrissie - 4 januari 2009 09:29

Från att drömt om Lyxhustrutiteln har jag själv degraderat mig till .....hemmafrutiteln;-)

Har fodrat och släppt ut hästar, fyllt vatten,mockat,  gått långpromis med hunden, gjort eld i pannan och kaminen. Nu är kaffepannan påsatt och frukosten snart klar.......och då ska jag väcka sambon.

(Tilläggas bör väl att jag s t o r m t r i v s oavsett titel;-)

Har jag i många tidigare inlägg klagat på kylan, så tar jag tillbaka allt vad jag har sagt, för FY F_N vad kallt det är ute idag. - 23 grader hade jag inne i stallet när jag tittade.

Ha en skön söndag, för det ska jag!! (Antagligen ganska mycket inomhus)

Av Chrissie - 3 januari 2009 19:39

Men idag har jag varit och inhandlat två vintertäcken till D´sarna:-)

Här är det K A L L T och ännu kallare ska det bli.

Annars så känner jag mig mest risig, men som tur är har jag ju en fantastiskt snäll sambo som kört vatten till stallet åt mig nu. D2 verkar lugnare nu och såg inte ut att ha några traumatiska men av att komma in i stallet ikväll. Fick HUGGA bort isklumpar under hovarna.

Nu äntligen kan långkalsongerna åka utav för kvällen. Snart blir det en kopp thé och Budapestbakelse *gottigottigt*


Av Chrissie - 3 januari 2009 16:32

...fördelar till att gilla vintern och kylan;


Inga fästingar och inga knott!


Av Chrissie - 3 januari 2009 11:14

Åsså snöar det igen!!! Jaja, lite fint kanske det är, men nu är jag så utled på snö och vinter. Antar att det bara är att bita ihop och vänta på........

Imorse hade jag kunnat ge en miljon för att slippa gå ut med hund och fodra hästar. Huvudet känns som en fotboll och ögonen alldeles svullna och snoret...ja det sitter där som en ballong i näsa och huvud. Förkylning tror jag det kallas.

Idag står hundpälsvård på schemat, till både hundens och mitt förtret. Men vi blir båda glada när det är överstökat.


Av Chrissie - 2 januari 2009 16:50

Var ute en kortis med både D1 och D2.......kontentan blev helt enkelt; ok, väntar nog ett par dagar till. Bara en liten kvist prasslade till i skogen så började de skaka och bli helt nerviga. Tror inte fyrverkerichocken har lagt sig ännu.

 Annars så har dagen varit rätt lugn och skön. Har varit utomhus nästan hela tiden. Så nu var det skönt att komma in i värmen. Ska hoppa in i duschen, sen ska vi åka bort en sväng.

Jag vill ha sommar............NUUUUUUUUUUUUUUU..............!!
!!!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se