Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under december 2008

Av Chrissie - 16 december 2008 08:22

Igår var en riktigt lååååååång dag av olika anledningar, men jag kan lova att det tog inte lång tid innan huvudet låg på kudden när jag väl kom hem.

Träffade L igår för första gången på länge :-) Supertrevligt. Tack för igår!:-)

Sen fick jag G att titta förbi också:-) Som såg sådär oförskämt pigg ut, trots att hon sliter ut sig på nya jobbet;-) Kul att se dig!!

Nu är jag uppe och hästarna fodrade. Inte någon sovmorgon här inte. Ska snart iväg på läkarbesök igen, få se vad för spännande de har att säga den här gången om mina förmultnande kroppsdelar;-)

Ha en bra dag allihop!



Av Chrissie - 14 december 2008 09:34

Nu har jag varit ute i två timmar redan och gjort mina "morning duties", medans den andra halvan ligger och "nannar kudde"... Är det så konstigt att jag blir trött före honom på kvällarna?! Ja, han har suckat lite över det;-)

Tänkte träna D2 med 4hjulingen idag....Har jag berättat att han faktiskt lagt på sig lite hull nu?!!! Tyvärr gör ju D1 det också, men han får bantas ordentligt i vår istället, måste ju vara lättare då att minska grovfoderintag då det finns lite gammalt gräs att plocka utav? Halm är ingen idé att ens prova ge honom, för det vägrar han att äta:-( "Kinkepellen"

Nix, nu är det frukost som gäller!!


Av Chrissie - 13 december 2008 18:09

Sådan vacker dag! Red D2 som gick som en gud idag. Önskade att Fru Blom hade varit här och tittat. Sedan tänkte jag att lilla tjockisen skulle få slippa mig på ryggen, så då blev det 2 km trav - 1 km uppför , 1 km nerför med fyrhjulingen. Snacka om att man såg hur han lyfte ryggen.

Och VILKEN trav:-)

Åh vad jag älskar mina pållar!! Om man ibland funderar på varför man skaffat sig allt jobb med att ha hästar, så är det dagar som idag, som man VET varför!

Av Chrissie - 13 december 2008 09:12

Det var fullmåne i natt och det var riktigt häftigt. Stjärnklart och mycket snö gjorde att det nästan var midnattsolsljust ute!!

Tror jag börjar återhämta mig, för nu har jag för första gången på 2 dygn ett sug efter någonting att äta.:-)

Idag skiner solen och det är en sådan där perfekt kyla,snö, sol, temperatur- dag för ridtur, så det ska jag nog allt tvinga mig att orka.

Emelie; Vår bil, eller? *fniss*

Av Chrissie - 12 december 2008 09:32

efter att varit grön i ansiktet och någon form utav magsjuka slog till igår eftermiddag. Nu försöker jag peta i mig lite thé och rostat bröd, för sen m å s t e jag ut och skotta snö igen. Och stackars vovve ska få promenad och lite mat. (Han stackarn, fick fasta med mig igår, då jag bara inte kunde se åt mat av något slag). Som tur var kom senaste numret utav Hästmagazinet igår, så det blev soffläge och tidningsläsande.

Ikväll kommer min efterlängtade sambo hem!!! Nu har han varit iväg på sista kursen/konferensen för i år!! *jippi*

Man ska väl passa på att längta, för om 10 år så vill man väl inget hellre än att de ska åka bort ett tag istället;-)


Av Chrissie - 11 december 2008 09:24

Dags att hoppa in i duschen, för snart ska jag åka och "fönstershoppa" lite. Beställde en ny personliga kalender för 2009 som kom för ett bra tag sedan. Men jag var duktig och städade undan den för ett tag sedan och nu kan jag för allt i världen inte hitta den *suck*. Får vända upp och ner på kontoret senare.

Idag fyller "svärfar" år, men det blir till att fira i morgon, då vi ska iväg och äta julbord med en massa folk:-) Ska bli trevligt!!

Nä, ska nog slänga i mig lite frukost först....

På återseende!

Av Chrissie - 10 december 2008 13:44

..och dags att piffa upp sig och få på sig finaste festklänningen, för om ett tag ska jag gå på middag....framför TV:n...och titta på årets Nobelfest!:-)

Av Chrissie - 10 december 2008 13:33

Nu har jag varit ute på lite skogsturer med fyrbentingarna. Blev mest "skojridning" idag, men lite hoppning över stock och sten.....och diken;-)

De är så himla positiva just nu - undrar om det beror på att det varit ridning lite mer sällan?! :-/

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards