Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Multitasking

Av Chrissie - 7 december 2008 10:01

Har fodrat och släppt ut pållarna, mockat och fyllt hö för flera dagar. Gått långpromenad med hunden, kollat råttfällor och fixat i ordning fågelbordet.


DÅ.....får man väl gå in och väcka sambo va, och be om lite frukost????


Snart blir jag väl bannad från Bloggagratis, men...........det SNÖAR fortfarande! G, give me that story about the snow!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

7 december 2008 22:20

I WANT some snow... Skicka ner lite!

 
Grannen Marina

Grannen Marina

8 december 2008 22:51

Hallå hittade plötsligt din blogg.Oj va fina stjärnor som blinkar här,känns nästan som julafton.Nog är det väl lite mysigt med julen fast det är förstås en massa hysteri runt allt,man kan dras in i någon ofrivillig stress.Gubben och ungarna är på hockey i Leksand och jag sitter här med fyra snarkande hundar,två i soffan och två på golvet.Gå in på min hemsida och titta på mina damer och den planerade valpkullen.
Ska ta en kopp kaffe och vänta in resten av familjen nu,snart är det sängen som gäller.
Tog fram sparken idag så snart kommer jag glidande förbi,säkert med någon hund som draghjälp(uppför)
Marina

http://www.kennelartemis.se/Villmobackens.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se