Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Trotsade vädret!!!

Av Chrissie - 6 december 2008 15:10

Hmm börjar bli tämligen fantasilöst att berätta att det f o r t f a r a n d e snöar!!!!

Var ändå så ridsugen så jag trotsade styltor och snö i ögonen och begav mig ut. D2 gick SÅ HIMLA BRA!!! Var helt salig! Då önskar man att någon hade sett honom! Vilken energi och vilja han hade!! (Undrar om det kan ha att göra med Fibergi Eliten redan???) Däremot ska D1 aldrig mer få Eliten. Jisses, det var liksom högsta växeln i, från början till slut. Lite för mycket energi där tror jag;-) Fick lägga volter var 5:e meter, för att han skulle dämpa sig lite.

Fråga mig inte vad käre farbror doktor gjorde med mina kroppsdelar i torsdags, men ondare än så här har jag inte haft förut. Jag blir ........ (massa fula ord). Börjar ju smått fundera om läkare köper sin legitimation hos Ica charkavdelning?! Undrar om en veterinär kan remittera mig till ortoped på Strömsholm eller något?;-)

Nä, nu är det vilopaus innan vi ska vara sociala ikväll!

Tjilivippen!


PS! Hör av er om snö önskas köpas ;-) Finns MASSOR till salu- billigt!! DS!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se