Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under oktober 2008

Av Chrissie - 7 oktober 2008 08:57

Vet inte om jag är sjuk eller inte längre, för jag har sådan tandvärk. En tand som jag upptäckte håller på att krackelera. Dags att ringa tandmarodörerna!!:-( Typiskt!!! Lär väl knappast vara gratis heller.
ANNONS

Bug

Av Chrissie - 6 oktober 2008 07:28

Har åkt på nåt skitvirus. Kom som ett brev på posten igår när jag skulle ha rekreationskväll. Blev inte mycket av med det.

Känns förjäkligt att vara hemma från jobbet, men vad gör man.....Ska bädda ner mig igen.

ANNONS
Av Chrissie - 5 oktober 2008 13:58

Nu har hösten verkligen kommit för att stanna - nåja, tills det blir vinter i alla fall. Drómisarna har säkert haft det skönt att få vara inne inatt, dock hade de ju lyckats riva mellanväggen:-/ Ingen skada skedd på pållarna och väggen stod ju upp fortfarande, bara inget den satt fast i. Så stackars sambon som skulle få slippa snickerier idag, har redan varit och fixat iordning en mycket mer stabil anordning:-) Nu ska det till en rabiat häst om den ska gå sönder igen.

Var jättemysigt att få gå ut i gummistövlar och morgonrock och utfodra imorse. Har ridit dem båda.....

Nu har jag varit jätteduktig och ÄNTLIGEN tagit en backup på alla mina foton. Är så trött på datorer som hela tiden går sönder, och jag varit för slö att ta back up´er:-/ Men nu är det alltså gjort!!!:-)

Nu ska jag ha rekreationsöndag resten av dagen! Dvs, bara sitta inomhus och kura och skriva lite brev.

Av Chrissie - 4 oktober 2008 23:18

Man kan ju önska att drómisarna varit lite mer entusiastiska när man stod där med kameran i högsta hugg...men icke. Boxarna och höet var betydligt mer intressant än någon tokstolle som står där bakom kameran och hojtar!

Fabian har åkt hem, lille kötttbullen:-) Var tvungen att hälla upp lite vin i en MERflaska och ha med mig för att inte bli åksjuk i transporten. Ja, när man åker med lille Fabian, ja då får man åka transport minsann. Lägsta inställningen på bommarna är fortfarande milsvidder över hans huvud.

Nu ska sambon och jag äta nattmacka och dricka en drink.....Måste ju fira första natten på stall. (ja, för hästarna då). Fast sambon är nog mest glad över att slippa känna stressen "- gör det, och gör det...nu"....ifrån mig. Nu kan vi pyssla med resten som är kvar i lugnan ro, för pållarna har ialla fall sina boxar klara.


Av Chrissie - 4 oktober 2008 21:14

Nu har mina pållar fått premiärkomma in i sitt nya stall!!:-)

Nattlampa och radio har de fått också:-)

Av Chrissie - 3 oktober 2008 20:51

Idag har jag ridit och cyklat med hästar, hovis har varit här, Stallboxarna är i princip klara, så imorgon natt får de stå inne:-), samt styckat lamm.

Puh! Nu är vi helt slut. Så det blir Felix färdigpaj till middag med en grönsallad. Magnus får birabärs och jag korkar upp vinpavan.

Imorgon ska lille Fabian åka hem....kommer nog sakna lillkillen!
Av Chrissie - 3 oktober 2008 08:50

och magkatarr som ett brev på posten. Får knapra lite Pepcid Duo så ska det nog ge med sig. Fixar inte sömnlösa nätter och oregelbundna (dåliga) matvanor. Nu ska jag ut och rida D1 och D2 innan hovslagaren kommer. Är inte på värsta ridhumöret då det är gråmulet, dimmigt, disigt och regnet hänger i luften. Men det brukar ändra sig när man sitter där på ryggen. Borde verkligen ta tag i tömkörandet! Hmm, fick just en idé - kanske ska cykla med D1 idag och bara rida D2....

Ska kanske fira lite med sambons syster och pojkvän i helgen, som äntligen köpt hus (grattis grattis!) Är så glad för deras skull!!!

Annars blir det lite mer snickrande, för i helgen blir boxar klara, så jag äntligen kan ströa och fixa iordning!:-) *Längtar*

Måste man kratta löv på hösten?? Har läst någonstans att det skyddar gräsmatta om man låter dem ligga? Har jag hört rätt, eller bara hört det mina öron vill höra?


Av Chrissie - 2 oktober 2008 13:53

Mitt i städyran kom det ju en hund ivägen som precis fått sig en omgång han också. Nyborstad och nyklippta klor....

Nä, skall återgå till att skura golv, badrum och hänga tvätt......

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se