Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Älg......näe ....ren

Av Chrissie - 17 oktober 2008 17:31

Nybadad efter ridturer med pållarna. Och när jag ändå skurade ur badkaret tog jag hela badrummet på en gång..och då kunde jag ju lika gärna släpa fram dammsugaren..och då kom jag på att jag skulle vattna blommorna....och sätta på potatisen till fisken ikväll....när jag kom på att det var dags att kasta in lite mer ved i pannan också och då kunde jag ju passa på att kissa hunden och såg då att tvätten inte var hängd som jag tvättade tidigare idag, men då var jag tvungen att ta reda på tvätten ifrån ställningen som var tvättad tidigare i veckan. Kom då på att jag glömt att äta idag...så nu sitter jag äntligen här med en nyöppnad påse chips och ett glas cola...och väntar på att maten ska bli klar:-) Men till maten blir det definitivt ett glas vin!


" Ta inte livet alltför allvarligt- du kommer ändå aldrig ifrån det levande"

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

17 oktober 2008 19:36

mmmm chips, gu va gott :-)
tur att du skev cola och inte det där goda julmu... jag blir ju så avundsjuk ,-)

 
Ingen bild

C

17 oktober 2008 21:41

Jag får helt enkelt SKICKA ner en flaska så du får lite mersmak;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se