Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under september 2008

Av Chrissie - 9 september 2008 17:12

Har anlänt hemmet efter en heldag hos doktorn i Stockholm. Blir operation på min fot. Tid inte bokad än, men ska försöka ordna till något efter bästa förmåga och att allt ffa löser sig med jobbet, hunden och hästarna.

Nu ska jag åka och hämta hem Shettis och Drómi 1. Drómi 2 kommer imorgon eftermiddag:-) Spännande värre.

I´ll be back!!

Av Chrissie - 7 september 2008 22:03

Oj, vad jag inte tänker hamra i en spik någonsin igen när vårt lilla bygge är klart! Fast idag har vi fått hjälp av sambons syster med pojkvän samt en god vän till sambon. Oh vad snälla de är. Får nog hålla med gratis öl under en livstid till dem. Hmm....hoppas de inte läste det där;-) Kan ju få gratis bira ett tag i alla fall;-)

Har ridit också:-) Inatt får lilla pållen stå inne och torka till, hoppas han tycker det är skönt.

Och inte har det slutat regna än heller, vad har jag flyttat till för blöthåla? Måndag nalkas..........men snart är det fredag igen. Jippi!!

Tjingeling!

Av Chrissie - 7 september 2008 08:15

En härlig söndagsmorgon, tittar ut och regnet fortsätter att ösa ner:-(

Ska åka och rida idag:-)))) , men sen blir det nog snickra för resten. Måste ju packa ihop lite saker för att åka iväg och jobba imorgon igen. Oj vad veckorna går fort. På tisdag ska jag till Stockholm och träffa fotkirurgen och på onsdag ska jag åka och hämta min nya häst!!:-) Hoppas Drómi kommer att tycka om Drómi;-)

I fredags när sambon kom hem ifrån jobbet hade han köpt blommor till mig! Åh vad glad jag blev!:-) Försökt lägga in bilden på de vackra rosorna, men av någon anledning vill bilden bara bli upp och ner, hur jag än roterar och håller på. Kanske lyckas vid ett senare tillfälle....

Av Chrissie - 6 september 2008 09:39

Var ut och åt igårkväll. Blev grekiskt och en 18-rätters (!!!) meze meny. Trodde att man skulle få ytterst lite av varje, men visade sig att det var betydligt mer än så. Blev mätt redan efter matomgång 1. Jättegott var det ialla fall!!!!

Nu ska vi sätta igång med spik och hammare och slita hund ´innan´regnet kommer.

Tjingeling!

Av Chrissie - 5 september 2008 12:04

Tittade på TV4´s morgonprogram imorse. Någon som forskade angående mygg fick frågan utav Jenny, om han kunde tala om vad myggens funktion i ekosystemet var, så att vi kanske kunde få en bättre förståelse för myggens existens. Som motfråga fick hon då; "...och vad är din funktion i systemet"?

 Lite jobbigt när man tänker efter... :-)




Av Chrissie - 5 september 2008 10:54

"Det finns bara dåligt väder - inga dåliga kläder"  ;-)

Av Chrissie - 5 september 2008 08:36

Sådär ja, efter lite tjat så har jag tagit mig i kragen och tänkte börja blogga. Så den som är nyfiken kan se vad som händer här, efter vår flytt från hemstaden.

Behöver jag nämna att det regnar idag. Nu åker eksemtäcket utav Drómi för gott denna säsong. Knotten frös nog ihjäl för ett tag sedan.

Igår red vi en härlig tur runt sjön. D tyckte sjön verkade lite farlig, så vi får nog träna ett tag, så ska vi nog kunna ta oss ett rejält dopp nästa sommar.

Borde städa och tvätta idag, men hur kul låter det??

Ikväll blir det nog mat ute någonstans och så hoppas vi på regnfritt imorgon så vi kan fortsätta bygga lite.

Tidigare mĺnad - Senare mĺnad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards