Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Sköna Söndag

Av Chrissie - 14 september 2008 16:18

Har lånköpt en dator tills min är lagad. En helt världelös dator...och vad handikappad jag är utan bluetooth. Men så kom jag på att jag kunde plugga in USB kabeln mellan telefonen och datorn. Så nu kan jag ialla fall lägga över lite nytagna bilder på nya hästen.

Har klippt gräset idag, var verkligen nödvändigt och sedan varit ute på ridtur med Drómi och Drómi. Lilla Fabian fick följa med D1 och mig på första turen, sen tog jag D1 själv en lång sväng. D2 blev jättesvettig, han tyckte nog det var lite jobbigt, nytt ställe och ny ryttare. Men trevlig är han. Mycket häst!

 Nu ska jag kasta in lite tvätt i maskinen och dra fram min käre vän dammsugaren. M är iväg och åker 6 hjuling (eller var det 4 hjuling?) med en kompis. De har lovat och reka lite ridvägar:-)

Ikväll ska vi åka och hämta hö. Sen avslutas nog kvällen med ett lååååångt bad.  Till middag ska vi äta rökt regnbåge (eller var det röding?) som vi fått av M´s föräldrar. Gott! Till det blir det kokt potatis och kall gräddfilsås med dill och rödlök. 

See you!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

14 september 2008 16:53

Åh, vad kul med lite "bildbevis" på att han existerar. Hur går det när du ropar "Drómi"? Kommer båda då? ;-)
6 hjuling - är det 4 hjuling fast med stödhjul?! *skrattar*
Lyckliga du som har ett badkar. Själv får jag nöja mig med lååååånga duschar (så länge det finns varmvatten...) :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se